Jarrow Formulas – kokosolie ekstra jomfru
Kilde til mellemkædede triglycerider.
Ingen transfedtsyrer (TFA’er).
Ingen hydrogenering.
Økologisk kokosnøddeolie.
Stor kilde til sunde MCT’er.
Uden opløsningsmidler.
Perfekt til madlavning og bagning.
Jarrow Formulas Extra Virgin Organic Coconut Oil fra det friske frugtkød af kokospalmen (Cocos nucifera) er uraffineret og koldpresset i et kontrolleret, indendørs miljø. Denne særlige proces anvender ingen kemiske opløsningsmidler og bevarer de flygtige forbindelser, der er ansvarlige for at give kokosnødder den rige, velkendte smag. Kokosolie er en kilde til mellemkædede triglycerider (MCT’er), såsom laurinsyre (C-12) og caprylsyre (C-8).
Kokosolie er stabil, selv under lang tids opbevaring. Da dens smeltepunkt er 75-76 °F, kan kokosolie anvendes både i flydende og fast form til madlavning og bagning.