Egmont Honey

Egmont Honey

Egmont Honey begyndte i det små. En bikube kan virke som en usædvanlig gave, men for den engagerede naturforkæmper Toby Annabell var den perfekt. Bikuben var en gave fra hans søn James tilbage i 2008, og den udløste en passion for autentisk mānuka-honning og en blomstrende familievirksomhed. Spol hurtigt frem til i dag, hvor James og det nu mere end 50 mand store team eksporterer til over 200 lande og territorier verden over og med stolthed forsyner globale brands med ren newzealandsk honning.

HVOR KOMMER NAVNET EGMONT HONEY FRA?

Vi tog navnet fra området og nationalparken, der omgiver det tårnhøje bjerg (Maunga), der har udsigt over hele regionen.

Vores logo forestiller det bjerg, der hedder Taranaki på Māori-sproget. Māori-ordet tara betyder “bjergtop”, og naki menes at komme fra ngaki, der betyder “skinnende”, en henvisning til den sneklædte vinternatur på de øvre skråninger. Den blev også kaldt Pukehaupapa og Pukeonaki af iwi, der boede i regionen i oldtiden. Det oprindelige Māori-folk i New Zealand har stor respekt for dette smukke bjerg.

Den vilde og barske Taranaki-region er vores hjem og vores biers hjem, og det er noget, vi er stolte af at dele med verden.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.