Alt, hvad du behøver at vide om kreatin

Alt, hvad du behøver at vide om kreatin

HVAD ER KREATIN?Kreatin er et stof, der produceres naturligt i leveren og er vigtigt for musklerne (hvor det meste af stoffet findes) og hjernen. Kreatin består af aminosyrer, og kroppen producerer ca. 1 gram kreatin hver dag.
Det har positive virkninger for musklerne, idet det får dem til at restituere hurtigere efter træning og giver dem ekstra energi, så musklernes kapacitet øges. De bliver mere modstandsdygtige og effektive takket være dette stof.
Der er dog nogle situationer, hvor kroppen ikke producerer den nødvendige mængde kreatin, så i disse tilfælde er det nødvendigt at erstatte det.

 

TILSKUD AF KREATIN

 

Kosttilskud har til formål at supplere kosten og tilvejebringe næringsstoffer, der kan være i underskud i kroppen, eller som ikke kan indtages i store mængder i kosten.
I tilfælde af kreatin producerer vores krop en begrænset mængde, ca. 1 g om dagen, og yderligere 1 g indtages gennem maden. Derfor er kosttilskuddet en god allieret for dem, der har brug for større mængder kreatin i kroppen, såsom atleter, bodybuildere eller sportsgrene, der kræver en stor indsats og en hurtig genopretning af musklerne.
Der er undersøgelser, der beviser, at kreatin som kosttilskud har den største effektivitet i sportspraksis ved aktiviteter af høj intensitet og kort varighed, især øvelser, der involverer eksplosion, såsom bodybuilding og løb.

 

FORDELE VED BRUG AF KREATIN:

 

Kreatin hjælper muskelcellerne med at producere mere energi, da indtagelse af kreatin øger musklernes fosfokreatinlagre, som hjælper med at danne adenosintrifosfat (ATP), det nøglemolekyle, som dine celler bruger til at producere energi til alle dine grundlæggende livsfunktioner. Under træning nedbrydes ATP for at producere energi.
Brugen af dette tilskud hjælper også med at øge muskelmassen, da der er en stor stimulans i dannelsen af proteiner, der skaber nye celler. Udover at øge niveauerne af insulinlignende vækstfaktor 1 (IGF-1), et hormon, der fremmer øget muskelmasse.
Kreatin kan også reducere symptomer på træthed og udmattelse ved at give mere energi til hjernen og øge dopaminniveauet.

 

HVORDAN MAN TAGER KREATIN?

 

Det er ikke nok at vide, hvad kreatin eller et andet kosttilskud er til, for at opnå de ønskede resultater og ikke skade dit helbred, er det nødvendigt at bruge disse stoffer korrekt.
Hvad angår mængden af gram kreatin pr. dag, er der forskellige forbrugsstrategier, som kan variere alt efter f.eks. træningsintensitet eller atletens vægt. I lyset af dette er det ideelle altid at rådføre sig med en professionel på området, som vil tilpasse den bedste strategi til dig og dit mål.
Med hensyn til forbrugsformen er den mest anbefalede måde at indtage tillægget på sammen med et måltid, især med fødevarer, der er kilder til kulhydrater og proteiner, hvilket vil gavne træningen. Indtagelse af kreatin kan også ske sammen med valleprotein.

HER KAN DU FINDE VORES CREATIN-PRODUKTER

-16%
330.40 kr.
-49%
389.63 kr.
-22%
131.04 kr.
-19%
-11%
-18%
-5%
296.08 kr.

3 tanker om “Alt, hvad du behøver at vide om kreatin

  1. gate io siger:

    For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

  2. gate.io siger:

    For my thesis, I consulted a lot of information, read your article made me feel a lot, benefited me a lot from it, thank you for your help. Thanks!

  3. gateio siger:

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gateio

Kommentar er lukket