Berømte Carlson Lab fiskeolier

Berömda Carlson Lab fiskoljor

Carlson Labs har eksisteret siden 1965. Carlson Labs har siden starten produceret rene, prisbelønnede vitaminer, mineraler, fiskeolier og andre kosttilskud. Virksomheden startede med et enkelt E-vitaminprodukt i grundlæggeren Susan Carlsons lille lejlighed i Chicago og voksede hurtigt til at tilbyde verdens mest komplette serie af helt naturlige E-vitamintilskud. Carlson Lab er kendt for sine fiskeprodukter, f.eks. omega-3 fiskeolier i mange forskellige varianter. Men de har også mange andre vitaminer og kosttilskud af meget høj kvalitet og fremstillet af rene og laboratorietestede ingredienser. Personligt er jeg vild med levertran, det gør det nemmere for hele familien at få en god portion sund levertran ind.

Vores omega-3-produkter er nøje kontrolleret fra hav til butik. Vi henter dybhavsfisk af højeste kvalitet fra koldt vand ved hjælp af traditionelle, bæredygtige metoder. Carlson flydende fiskeolier er aftappet med et strejf af antioxidanter og får en kvælstofskylning for at fjerne ilt og hjælpe med at forhindre oxidation. Vores softgels er indkapslet efter de samme høje standarder. Alle Carlson’s omega-3-olier testes af et FDA-registreret laboratorium for friskhed, styrke og renhed.

Fiskeolier fås almindeligvis i tre former: TG (Natural Triglyceride), EE (Ethyl Ester) og rTG (Re-Esterified Triglyceride). Uanset om du vælger en TG-, EE- eller rTG-fiskeolie, kan dine blodniveauer af EPA og DHA nemt hæves til optimale niveauer med minimale daglige doser.

Omega-3-fiskeolietilskud er et livsstilstilskud, der er beregnet til at blive indtaget på lang sigt for at opnå de fordele, der er forbundet med koncentrationer af EPA og DHA i de røde blodlegemer på over 8 %. En passende dosis i enhver form kan nå dette mål og bidrage til at opretholde optimale omega-3-niveauer i blodet.

Der er mere end 30.000 offentliggjorte undersøgelser om omega-3-fedtsyrer, hvilket gør dem til nogle af de mest undersøgte næringsstoffer i verden. Omega-3-fedtsyrer giver mange vigtige sundhedsmæssige fordele, lige fra hjerne- og hjertesundhed til humør og hudsundhed. Og de betragtes som “essentielle”, fordi vores krop ikke kan danne dem, så vi er nødt til at få dem gennem vores kost. Da de fleste af os ikke spiser meget fisk, kan et tilskud være et godt alternativ.

Carlson lab fiskeolie historie

Carlson var med til at lancere omega-3-markedet i Nordamerika i 1980’erne ved at importere vores første bæredygtige fiskeolier af høj kvalitet og med god smag fra Norge. I 2009 lancerede vi en ny marin olie, der stammer fra en rigelig art af blæksprutte. I dag ledes Carlson af den næste generation af Carlson-familien, døtrene Carilyn Anderson og Kirsten Carlson, og innovationen fortsætter.

Carlson har for nylig annonceret åbningen af Carlson Healthy Oils, vores nye, topmoderne aftapningsanlæg i Søvik, Norge. Søvik ligger tæt på en af de mest kommercielle og vigtige fiskerihavne i Nordatlanten, hvilket sikrer, at kun de fineste og friskeste fiskeolier leveres til Carlson Healthy Oils med henblik på raffinering, destillation og aftapning. De aftappede olier vil derefter blive transporteret til Carlsons hovedkvarter i Arlington Heights, Illinois, med henblik på levering til detailforretninger rundt om i verden.

 

-16%
330.40 kr.
-49%
389.63 kr.
-23%
128.80 kr.
-19%
-11%
-18%
-5%
296.08 kr.

6 tanker om “Berømte Carlson Lab fiskeolier

 1. goldenboats.pt siger:

  Great article and Amazing woman Once! ❤ this quote! “Once you take the first risk, the next one becomes easier, so don’t doubt yourself and trust that you have what it takes.”

 2. gorail.org siger:

  Bonjour,Merci.Vous pouvez, sans problème, utiliser des citations extraites de mon article. Vous pouvez aussi utiliser l’image à condition de bien citer l’auteur original de la photo comme en bas du billet :« Illustration : photomontage utilisant la photo « La Sorbonne » de Valentin Ottone (licence Creative Commons by), le portrait de Mao et le portrait de Khomeini »

 3. cwar coin siger:

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

 4. mejores traders para copiar siger:

  Thanks for the feedback! That’s an interesting point. I suppose there are many reasons, internal and external, why we do not accomplish all that we might. Regardless, I am thankful for the Lord’s grace in that. Thanks again!

 5. Sign Up siger:

  Cool. I spent a long time looking for relevant content and found that your article gave me new ideas, which is very helpful for my research. I think my thesis can be completed more smoothly. Thank you.

Kommentar er lukket