Kosttilskud til sundhed gennem ernæring

Health Thru Nutrition kosttillskott

Health Thru Nutrition At give folk mulighed for at leve sundere ved at levere ernæringsprodukter af høj kvalitet og fungere som en pålidelig kilde til ernæringsinformation. Health Thru Nutrition er baseret på kosttilskud af høj kvalitet til at imødekomme en bred vifte af sundhedsbehov og -problemer. De er ikke-GMO og leveres i praktiske veganske kapsler. med overlegne ingredienser til at lave naturprodukter i topklasse. Her finder du kosttilskud fra inflammationsreducerende urteblandinger til ayurvedisk inspirerede formler. Med over 40 års produktionserfaring, der udnytter videnskabeligt understøttede data og metoder, stræber Health Thru Nutrition efter at levere de bedste kvalitetsprodukter på markedet. Stort udvalg af urter og vitaminer, der er svære at finde andre steder, den høje kvalitet gør det endnu mere interessant.

Ashwagandha, boswellia, PQQ, Ubiquinol, sort frøolie, vitaminer af alle slags,

Mission

At give folk mulighed for at leve sundere ved at levere ernæringsprodukter af høj kvalitet og fungere som en pålidelig kilde til ernæringsinformation.

Med over 40 års erfaring inden for fremstilling og ved hjælp af videnskabeligt understøttede data og metoder stræber Health Thru Nutrition efter at levere ernæringsprodukter af den bedste kvalitet på markedet.

Good Manufacturing Practices-certificeringer fra både National Sanitation Foundation (NSF) og Natural Products Association (NPA) sikrer vores kunder, at alle produkter er af højeste kvalitet og renhed samt fremstillet i et sikkert og sanitært miljø. Desuden udfører vi udtømmende interne og tredjeparts test for at sikre, at vores produkter ikke blot bevarer deres gavnlige næringsstofniveau indtil udløbsdatoen, men også er fri for mikrobiologiske bakterier og tungmetaller.

Vores team er her for at besvare alle dine produktrelaterede spørgsmål samt for at give dig aktuelle sundhedsoplysninger, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og leve sundere liv sammen!

Videnskab

 

bos2

Når vi søger efter originale ingredienser til Health Thru Nutrition-produkterne, leder vi ikke kun efter ingredienser af højeste kvalitet, men også efter ingredienser, der videnskabeligt er dokumenteret gavnlige for vores kroppe.

Vi anvender et videnskabeligt rådgivende råd, der består af brancheeksperter og læger, til at undersøge aktuelle og troværdige kliniske beviser, der søger efter unikke produktkilder, overlegne leveringsmetoder, højere biotilgængelighed og koncentration samt større absorberende egenskaber, for at give dig et yderst effektivt færdigt produkt, der er rettet mod specifikke underliggende tilstande og mangler.

De udvalgte ingredienser skal være fri for større allergener og andre potentielt skadelige stoffer, fri for GMO’er, restopløsningsmidler og konserveringsmidler og skal være fremstillet på et cGMP-certificeret anlæg.

Desuden gennemgår vores produkter strenge test for at kvalificere renhed og stabilitet for at sikre forbrugernes største tilfredshed og frem for alt sikkerhed.

I overensstemmelse med vores mission har Health Thru Nutrition valgt partnere, som deler vores tro på, at ingredienser til kosttilskud bør have ekstraordinært detaljerede kvalitetskrav. Vores leverandør af plantebaserede ingredienser, CAS Biosciences, har skabt PhytoSure af netop denne grund.

PhytoSure-certificering er en 100 % garanti for, at den leverede ingrediens overgår alle krav til plantearter, del, standardisering, deklarationer, specifikationer og sporbarhed for blot at nævne nogle få. PhytoSure sikrer også, at hver ingrediens opfylder garantien om INGEN bærestoffer, INGEN fyldstoffer, INGEN tilsætningsstoffer og INGEN forfalskninger.

 

 


Alle velrenommerede leverandører af kostingredienser stræber efter at forny sig gennem forskning. Vi mener, at det simpelthen ikke er nok, og det er derfor, vi samarbejder med virksomheder som Arjuna Naturals.

Arjuna tror på at udnytte Moder Naturs kraft gennem videnskabens vejledende principper; at overvinde forhindringer som dårlig biotilgængelighed (BCM-95 har en 7x højere absorptionshastighed end standardcurcumin), optimering af aktive stoffer (som nitrater i Oxystorm) eller eliminering af mindre ønskelige bestanddele (som B-boswellic acid i BosPure) – alt sammen uden at ty til aggressive fortyndinger eller forstyrrende kemisk overforarbejdning, der er alt for almindelig i forsyningskæden for kostingredienser.

Nascent Health Sciences, verdens største producent af det helt naturlige sødemiddel Stevia, har været en af vores nærmeste partnere med hensyn til at levere avanceret teknologi på ingredienssiden, især det utrolige mikronæringsstof Pyrroloquinolinkinon, almindeligvis kendt som PQQ, har sat fokus på dette.

Denne stadig nye ingredienss liste over gavnlig funktionel støtte vokser hver dag, efterhånden som Nascent og Health Thru Nutrition fortsætter med at finansiere kliniske forsøg over hele verden. Fra kardiovaskulær til kognitiv til endothelial, de positive virkninger af PQQ supplementering strækker sig længere og længere gennem mere forskning.

Ud af de mere end 600 carotenoider, der findes i naturen, har lutein, RR-zeaxanthin og RS-zeaxanthin – de makulære carotenoider – vakt stor opmærksomhed for deres rolle i bevarelsen af et sundt syn. Det er derfor, vi samarbejder med OmniActive, der fremstiller Lutemax 2020.

Prisbelønnet, globalt anerkendt Lutemax 2020 er et naturligt udvundet ekstrakt af morgenfrue, der indeholder alle tre makulære carotenoider – lutein og forbedrede niveauer af begge zeaxanthin-isomerer (RR- og RS-[meso]-zeaxanthin) – i samme 5:1-forhold som naturligt findes i kosten.

 

Klinikker

HTN mener, at vores kosttilskud kun er så gode som dataene viser, lige fra den livsændrende reduktion af inflammationer i vores Freedom Softgels-studie på UCLA til den endotheliale og udholdenhedsforbedring i vores CelluRex-studie. Derfor etablerer vi (og vores ingredienspartnere) relationer til universiteter og hospitaler over hele verden for at teste vores produkters effektivitet og sikkerhed.

Som de ultimative skeptikere kan vi kun stå bag vores produkter, når fakta og videnskabeligt baseret bevismateriale viser os, at de virker på den måde, vi forventer, med den sikkerhed, kvalitet og integritet, som vi kræver.

-16%
330.40 kr.
-49%
389.63 kr.
-22%
131.04 kr.
-19%
-11%
-18%
-5%
296.08 kr.

48 tanker om “Kosttilskud til sundhed gennem ernæring

 1. gate.io siger:

  Thank you for sharing this profound article! God bless your ministry work for His cause!A very rich resource for Adventist educators, We thank God for such an effort.

 2. myhome siger:

  I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

 3. gate.io kyc siger:

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

 4. gate.io siger:

  I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: gate.io

Kommentar er lukket