5 produkter til at styrke dit immunsystem

5 produkter til at styrke dit immunsystem

   Immunforsvaret er kroppens forsvar. Et effektivt og effektivt immunsystem er nøglen til at opretholde et generelt helbred og velvære. Immunforsvaret består af mange dele og kan svækkes af sygdom, miljø eller livsstil. Støtte til immunsystemet er den bedste måde at forebygge sygdomme på. Det er nyttigt at passe på krop og sind ved hjælp af motion, søvn, stresskontrol og kost samt at supplere immunsystemet med produkter, der er udviklet til at styrke kroppens naturlige forsvar. Jo stærkere disse forsvar er, jo mindre sandsynligt er det, at vi er sårbare over for bl.a. bakterier og vira. Nedenfor er de bedste tilskudsmuligheder for at optimere dit immunsystem:

 

1 – MULTIVITAMIN

 


   Produceret med fusionen af flere vitaminer og mineraler, er dette supplement både i rutinen af bodybuildere og i medicinske indikationer for stillesiddende mennesker. Det skyldes, at listen over fordele er omfattende og garanterer den mængde næringsstoffer, som organismen har brug for til en sund rutine. Multivitaminen virker på immuniteten og også på antioxidantforsvaret, ud over at være gavnlig for knoglesundheden og for nerveledelsen.

 

2 – VITAMIN C

 


   C-vitamin er et af de mest kendte vitaminer til at styrke immunforsvaret, men kun få mennesker er klar over, hvor vigtigt det egentlig er. Det er et vigtigt mikronæringsstof og en kraftig antioxidant.
    C-vitamin er afgørende for en korrekt immunfunktion og bidrager til immunforsvaret ved at støtte forskellige cellulære funktioner i det medfødte og adaptive immunsystem.
   C-vitamin kan ophobes i fagocytiske celler som f.eks. neutrofile, hvor det kan udføre flere vigtige immunforsvarsmæssige aktiviteter.
Det er involveret i kemotaxis (flytning af vigtige mikroorganismer) og fagocytose, hvilket betyder, at det hjælper med at fjerne skadelige patogener og celleaffald fra kroppen.
   C-vitamin spiller også en rolle ved at dræbe skadelige mikrober.
Det har også vist sig at øge differentieringen og spredningen af B- og T-celler, hvilket kan forbedre det samlede immunforsvar betydeligt.
Tilskud af C-vitamin kan hjælpe med at forebygge og behandle luftvejsinfektioner og systemiske infektioner.

 

3 – GLUTAMIN

 


   Glutamin er en aminosyre, der også anvendes til postoperativ behandling og genopretning. I forbindelse med fysisk aktivitet virker dette supplement ved at reducere oxidativt stress og ved muskelgenopretning. Glutamin hjælper også med at genoprette immunsystemet netop for denne effekt. Det giver det glykogen, som muskelvævet bruger, og det kan være en god allieret for fuld sundhed.

 

4 – ZINK

 


   Zink spiller en vigtig rolle for at opretholde et sundt immunsystem. Det hjælper også stofskiftefunktionen, er vigtigt for sårheling og også for lugte- og smagssansen.
   Zink er et sporstof, der er nødvendigt for et sundt immunforsvar. Derfor kan mangel på dette mineral gøre en person mere modtagelig over for sygdomme og lidelser. Derfor er det nødvendigt at få en konstant forsyning gennem tilskud, sund og afbalanceret kost.

 

5 – ELDERBERRY

 


   Hyldebær er en kraftfuld urt, der er rig på antioxidanter og kan hjælpe dig med at holde dig sund på mange måder. Hyldebær kan indtages i form af kosttilskud, sirup, sugetabletter eller lækker te. Når du kender alle fordelene ved dette stof (som især er nyttige i vintermånederne), vil du straks tilføje det til din wellness-rutine.
   Ud over at undgå et angreb af forkølelses- og influenzavirus kan polyphenoler fra sort hyldebær (en anden klasse af antioxidanter) hjælpe med at forbedre kroppens komplementsystem, en delmængde af det medfødte immunsystem, der er ansvarlig for at styre antistoffer og fagocytiske celler. Antistoffer fungerer som en kilde til “immunologisk hukommelse”, som kroppen lagrer til senere invasioner af den samme type patogen. På denne måde kan vi “kvæle” patogenet i opløbet, før det spreder sig til andre områder af kroppen. Ved at forbedre immunforsvarets hukommelse kan vi hurtigt fjerne infektioner, før de fører til sekundære symptomer som f.eks. feber, ondt i halsen og ondt i halsen.

HER FINDER DU DISSE OG FLERE PRODUKTER TIL AT STYRKE IMMUNFORSVARET

Sundhed og velvære

Colostrum, 1200mg – 100g

195.85 kr.

Ikke kategoriseret

Boron, 3mg – 100 vcaps

5 out of 5
74.85 kr.
5 out of 5
115.60 kr.
5 out of 5
61.34 kr.
5 out of 5
80.48 kr.
5 out of 5
55.16 kr.
5 out of 5
49.86 kr.
5 out of 5
89.15 kr.
5 out of 5
103.44 kr.
-16%
330.40 kr.
-49%
389.63 kr.
-23%
128.80 kr.
-19%
-11%
-18%
-5%
296.08 kr.

6 tanker om “5 produkter til at styrke dit immunsystem

 1. legion network para çekme siger:

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 2. gate.io siger:

  I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

 3. gate io siger:

  I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

 4. Sign Up siger:

  Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Kommentar er lukket